"Onlara güvenim tam"

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, Malaga yenilgisinden sonra Pique ve Messi'nin Fabregas ile birlikte kumarhaneye gittikleri yolundaki haberleri "dedikodu" olarak nitelendirdi. Enrique, haberlerin soyunma odasında düzeni bozmasına izin vermeyeceğini söyledi.

NTV Spor 24.02.2015 - 13:13
"Onlara güvenim tam"

Lionel Messi ve Gerrard Pique, eski takım arkadaşları Cesc Fabregas ile Malaga yenilgisinden hemen sonra kumarhaneye gitti mi?

İspanyol basınına yansıyan fotoğraflar, Manchester City maçı öncesi Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique'ye soruldu. Enrique, 2 yıldızının kumarhaneye gittiği yolundaki haberleri "dedikodu" olarak nitelendirdi. Konu Barcelona olunca her haberin abartıldığını savunan Enrique; "Herşeyi analiz edeceğim. Ancak kötü niyetli sorularınıza yanıt vermeye niyetim yok. Oyuncularım ile aramda dedikodular nedeniyle herhangi bir sorun olmaz" dedi.

Enrique, hala beklenen gol patlamasını yapamayan Luis Suarez'e de destek verdi. Suarez'in henüz kulüpteki ilk yılını geçirdiğini hatırlatan Enrique; "Biz kendisinden çok memnunuz. Hücumda topu çok iyi saklıyor ve arkadaşlarına boş alanlar açıyor. Kendisi şimdiden hücumumuzun odak noktası. Goller de yakında gelecektir" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...