"Türkiye futbolcu mezarlığına dönecek"

Adana Demirspor Kulübü Sportif Direktörü Samet Aybaba, 14 yabancı oyuncu transferine olanak sağlanmasıyla Türkiye'nin bir "futbolcu mezarlığı"na döneceğini iddia etti.

NTV Spor 24.02.2015 - 17:55
"Türkiye futbolcu mezarlığına dönecek"

Aybaba, futbolla ilgili büyük bir değişime ihtiyaç olduğunu, değişimin sadece yöneticiler alanında değil teknik adam, futbolcu ve bazı hakem kadrolarında da olması gerektiğini belirtti.

Yeni kararla 14 yabancı oyuncu transferine olanak sağlanmasına tepki gösteren Aybaba, "Menajerlerin direk ilişkide olduğu yöneticiler ve başkanlar var. Kötü niyetli olmasa  da onlar yönlendiriyor. Şimdi göreceksiniz, Türkiye bir futbolcu mezarlığına dönecek. Ve bunlarla ilgili Avrupa'da, FIFA'da ve UEFA'da en çok dosyası olan ülke biziz. Ve göreceksiniz ki, artık dosyalar odalara sığmayacak. Çünkü oyuncuyu alacağız, olmayacak göndereceğiz, yerine yenisini alacağız. Bunların hepsi kulüplere bir maliyet" dedi.

Aybaba, toplantıda bir davetlinin, milletvekili aday adayı olup olmayacağı yönündeki soruya, "Siyaseti kesinlikle düşünmüyorum" şeklinde yanıt verdi.

 

Sayfa Yükleniyor...