La Liga'da 25. hafta heyecanı!

La Liga'da gözler 25. haftaya çevrildi. En yakın rakibi Barcelona'nın 4 puan önünde bulunan Real Madrid, Villarreal ile zorlu bir maça çıkacak. Barcelona'nın, Granada'ya konuk olacağı haftada, Atletico Madrid de, zorlu Sevilla deplasmanına çıkacak.

NTV Spor 27.02.2015 - 12:12
La Liga'da 25. hafta heyecanı!

La Liga'da bu hafta sonu birbirinden zorlu maçlar var. Haftaya, en yakın takipçisi Barcelona'nın 4 puan önünde lider giren Real Madrid, ligin en zorlu ekiplerinden Villarreal'i ağırlayacak. 2 sezondur ortaya koyduğu hücum futbolu ile büyük beğeni toplayan Villarreal, ligde 6. basamakta bulunuyor.

Avrupa Ligi'nde son 16 takım arasına kalan, İspanya Kral Kupası'nda da yarı finale yükselen Villarreal karşısında Real Madrid'in neler yapacağı merakla bekleniyor. Madrid derbisindeki hezimet sonrası toparlanan Real Madrid, son 3 maçını gol yemeden kazandı. Eflatun-beyazlılarda James Rodriguez, Luka Modric ve Sergio Ramos bu maçta da forma giyemeyecek. Ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle hafta boyunca antrenmanlara çıkamayan Gareth Bale'in durumu ise maç saatinde belli olacak.
 
Geçen haftasonu Malaga karşısında beklenmedik bir yenilgi alan Barcelona ise Şampiyonlar Ligi'nde, Manchester City karşısında aldığı galibiyetin morali ile Granada deplasmanına çıkacak. Kötü bir sezon geçiren Granada, ilk 24 haftada sadece 19 puan toplayabildi ve sondan 1 üst basamakta bulunuyor.

Haftanın bir diğer önemli maçı Sevilla ile Atletico Madrid arasında. Madrid derbisinde aldığı 4-0'lık galibiyetin ardından Celta Vigo'ya kaybeden Atletico, geçen hafta sonu Almeria'yı yendikten sonra, Şampiyonlar Ligi'nde Bayer Leverkusen'e kaybetmekten de kurtulamadı. Ligde 5. basamakta bulunan Sevilla ise yorgun ancak moralli. Endülüs ekibi, UEFA Avrupa Ligi'nde, Bundesliga temsilcisi Borussia Mönchengladbach'ı elemenin morali ile Atletico'nun karşısına çıkacak.

4. sıradaki Valencia ise Şampiyonlar Ligi'ne katılma yolundaki en önemli rakipleri Villarreal ve Sevilla'nın zorlu maçlara çıkacağı haftada, Real Sociedad'ı yenerek puan farkını açmak amacında.

Sayfa Yükleniyor...