Pellegrini'nin kovulma endişesi yok!

Manchester City Menajeri Manuel Pellegrini, takımdan gönderileceği yönündeki haberlere yanıt verdi. Kendisine yönelik eleştirilerin sezon sonunda yapılması gerektiğini söyleyen deneyimli menajer, geleceği için endişelenmediğini ifade etti.

NTV Spor 04.03.2015 - 14:56
Pellegrini'nin kovulma endişesi yok!

Manchester City'de, üst üste gelen Barcelona ve Liverpool yenilgilerinin ardından, menajer Manuel Pellegrini'nin üzerindeki baskı arttı. İngiliz basını, Premier Lig'de zirve yarışında geri kalan, Şampiyonlar Ligi'nde de şansını zora sokan City ile Pellegrini'nin yollarının ayrılabileceğini iddia ediyor.

Ancak deneyimli menajere göre bu yorumlar için henüz çok erken. Kendisine yönelik eleştirilerin sezon sonunda yapılması gerektiğini savunan Pellegrini; "Görevime devam edebilmem için şampiyonluk kazanmak zorunda değilim. Bazen kupa kaldırmadan da takımın başındaki görevinize devam edebilirsiniz. Çünkü önemli olan sahadaki performansın tatmin edici olup olmadığıdır" ifadelerini kullandı.

Geleceği hakkında endişelenmek yerine takımın başarısı için çalıştığını söyleyen Pellegrini, yönetimle arasında herhangi bir problem olmadığını da sözlerine ekledi. Şilili teknik adam "Sanırım kulüp yöneticilerini yanlış anlıyorsunuz. Onlar şampiyonluktan öte ilerleme görmek istiyor" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...