Ronaldo yalanladı!

Brezilyalı Ronaldo futbola döneceği yönünde çıkan haberleri yalanladı. Ronaldo, hisse sahibi olduğu Amerikan kulübüyle futbola döneceğini bir twitter efsanesi olarak nitelendirdi.

NTV Spor 05.03.2015 - 14:25
Ronaldo yalanladı!

"Çok çalışıp fiziksel olarak elimden gelen en iyi seviyeye çıkarak yeniden sahalara dönmek istiyorum" Brezilyalı futbol efsanesi Ronaldo, yaklaşık iki ay önce işte bu sözlerle yeniden futbol oynayacağını müjdelemişti.

Amerikan Futbol Ligi'nin 2. kademesinde yer alan Fort Lauderdale Strikers'ın sahiplerinden Ronaldo'nun bu açıklamasından sonra sosyal medyada milyonlar kişi "Ronaldo dönüyor" etiketi altında paylaşımlar yapmıştı.  Ancak Ronaldo yaptığı bu açıklamayı unutmuş olacak ki bu haberin sosyal medya tarafından ortaya atıldığını ve abartıldığını söyledi.

Brezilyalı efsane, "futbola döneceğim yönünde haberler dolaşıyor. Bu tamamen sosyal medyanın uydurması" ifadelerini kullandı.

Parlak kariyeri boyunca pekçok ağır sakatlık geçiren Ronaldo, 1996-1997 ve 2002'de dünyada yılın futbolcusu seçilmişti. 38 yaşındaki Ronaldo son olarak Şubat 2011'de Corinthians forması giymişti.

Sayfa Yükleniyor...