Trabzonspor tempoyu artırdı!

Trabzonspor tempoyu artırdı. Bordo-Mavililer'in Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nden elenmesinden sonra teknik direktör Ersun Yanal, oyuncularına günde iki antrenman yaptırmaya başladı.

NTV Spor 05.03.2015 - 21:13
Trabzonspor tempoyu artırdı!

Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Ersun Yanal yönetiminde yapılan antrenmana, sakatlıkları süren Yatabare ve Belkalem ile izinli olduğu belirtilen Constant katılmadı. Çift kale maç ve taktik antrenmanda Yanal, sık sık oyuncularını pozisyon hatalarına karşı uyardı.

Bordo-mavili takım, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki yoğunluk nedeniyle sezonun geride kalan bölümünde neredeyse 3 günde bir sahaya çıkıyordu. Maç yükünün ağırlığı nedeniyle oyuncularıyla taktik çalışma yapamamaktan yakınan Ersun Yanal, iki kulvardan elenince taktik antrenmanlara ağırlık vermeye başladı.

Deneyimli teknik adam, takımın temposunu da arttırarak günde çift antrenman uygulamasına geçti.  Bordo-mavili takım, pazartesi günü oynanacak Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını bu programa göre sürdürecek.

Sayfa Yükleniyor...