G.Saray'ın konuğu Kızılyıldız

THY Euroleague'de hassas maç! İlk turda İstanbul'da Sırp bir taraftarın ölümüyle sonuçlanan "Galatasaray-Kızılyıldız İstanbul Randevusu" bu kez Top 16'da tekrarlanacak.

NTV Spor 11.03.2015 - 14:23
G.Saray'ın konuğu Kızılyıldız

THY Euroleague Top 16 Turu E Grubu'nda Galatasaray yarın evinde Kızılyıldız ile karşılaşacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

İLK MAÇTA KAN AKMIŞTI
İlk Tur'da sarı kırmızılı ekibin Sırp temsilcisi ile İstanbul'da oynadığı maç öncesi, Abdi İpekçi Spor Salonu yakınında Sırp taraftar Marko Ivkovic bıçaklanarak öldürülmüştü. Bu olayın ardından iki ekip Top 16 turunda da aynı gruba düşmüştü. Belgrad'da geniş güvenlik önlemleri altında oynanan ilk maçı Galatasaray Liv Hospital, 74-65 kazanmıştı. Her iki kulüp yönetiminin gerilimi düşürme çabaları ve yoğun güvenlik önlemleri ile başlayan maç olaysız tamamlanmıştı.
 
Grupta 9 maçta 2 galibiyet, 7 mağlubiyet alan sarı-kırmızılılar, 11 puanla son sırada yer alıyor. Rakibi gibi 2 galibiyet, 7 mağlubiyet elde eden Kızılyıldız Telekom ise 11 puan ve averajla 7. sırada bulunuyor.

KIZILYILDIZ TELEKOM İSTANBUL'DA
THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu 10. hafta maçında yarın Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımıyla karşılaşacak Sırbistan'ın Kızılyıldız Telekom takımı İstanbul'a geldi.

Tarifeli uçakla Sırbistan'dan gelen kafileyi Atatürk Havalimanı'nda Galatasaraylı bazı yöneticiler karşıladı. Kızılyıldız Telekom kafilesi daha sonra geniş güvenlik önlemleri altında takım otobüsüne binerek, kalacağı otele hareket etti.

Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız Telekom yarın saat 20.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşılaşacak. 

Sarı-kırmızılıların Sırp temsilcisi ile İstanbul'da geçen kasım ayında oynadığı ilk tur grup maçı öncesi, Abdi İpekçi Spor Salonu yakınında çıkan olayda Sırp taraftar Marko Ivkovic öldürülmüştü. 


Sayfa Yükleniyor...