Göktürk Ural krizi çözüldü

Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı'nda başantrenör Ergin Ataman'ın soyunma odasında tokat atması olayıyla gündeme gelen genç oyuncu Göktürk Ural'la ilgili sorun çözüldü.

NTV Spor 11.03.2015 - 15:42
Göktürk Ural krizi çözüldü

Türkiye Basketbol Ligi'nde 8 Şubat tarihinde oynanan NSK Eskişehir Basket maçının ardından kadro dışı bırakılan Göktürk Ural, affedilerek yeniden A takımın antrenmanlarına dahil oldu.

Galatasaray Kulübü'nün basketbol şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ural Aküzüm, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, başantrenör Ergin Ataman'ın böyle bir olayla gündeme gelmekten duyduğu rahatsızlığı dile getirerek, "Hocamızın bu üzüntüsü sonrası ben Göktürk Ural ve babasıyla bir araya geldim. Sorunu kendi içimizde çözebileceğimizi ve son kararı da yine başantrenör Ergin Ataman'ın vereceğini aktardım. Oyuncumuza, izinsiz olarak basına açıklama yaptığı gerekçesiyle 2 bin lira para cezası uyguladık. Kendisi de affedilerek bugün itibariyle A takımla antrenmanlara başladı. Bundan sonraki maçlarda süre alıp alamayacağı yine koçumuzun tercihine bağlıdır" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...