Podolski'den dönüş sinyali!

Lukas Podolski Arsenal'e dönmek istiyor... Kiralık olarak formasını giydiği Inter'de kendisinden beklenen performansı ortaya koyamayan Alman oyuncu, sezon sonunda eski takımına dönmek istediğini dile getirdi.

NTV Spor 12.03.2015 - 11:17
Podolski'den dönüş sinyali!

Inter'in ocak ayında Arsenal'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Lukas Podolski, İtalyan ekibinde teknik Direktör Roberto Mancini'nin güvenini kazanamadı. Geride kalan haftalarda 8 maçta oynayan Alman futbolcu, bu karşılaşmaların sadece 2'sinde 90 dakika sahada kalabildi.

Podolski, Inter formasıyla henüz gol de atamadı. Beklentilerin altında bir performans sergileyen Podolski, Arsenal'e dönebileceği yönünde sinyal verdi. Londra ekibinde yeniden forma giymeye sıcak yaklaşan Podolski, "Arsenal defterini hala kapatmadım. Eski takımımla 1 yıllık sözleşmem daha var. Oradaki arkadaşlarım ve taraftarla çok güzel anılarım var" ifadelerini kullandı.

Inter'e transfer olduğu için pişmanlık duymadığını söyleyen tecrübeli futbolcu, Inter'deki macerasının istediği gibi gitmemesine karşın; elinden gelen en iyi performansı ortaya koymaya çalıştığını dile getirdi.

 

Sayfa Yükleniyor...