"Hakem oyun düzenimizi bozdu"

Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Seçme, PTT 1. Lig'de Altınordu'yu 1-0 yendikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Bundan sonraki haftalarda da kazanarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

NTV Spor 15.03.2015 - 17:05
"Hakem oyun düzenimizi bozdu"

Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Seçme, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, iç sahada taraftarlarına 3 puan sevinci yaşatmalarının önemli olduğunu belirtti.

Galibiyetten dolayı oyuncularını kutlayan Seçme, "Ligin sonuna yaklaştıkça maçlarda mücadele gücü artıyor. Bizim de rakibimizin de şiddetle puana ihtiyacı vardı. Sahamızda kazandığımız için mutluyuz. Bundan sonraki haftalarda da kazanarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.
     
Maçın hakemini eleştiren Seçme, "Hakem arkadaşımız tüm takdir haklarını rakipten yana kullanarak, oyun düzenimizi bozdu ancak buna rağmenkazanmasını bildik" dedi.

ALTINORDU CEPHESİ
Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise Kayseri'ye puan ya da puanlar almak için geldiklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi.
     
Kayserispor'un güçlü bir takım olduğunu vurgulayan Eroğlu, "Maçın zor geçeceğini biliyorduk. İki haftadır puan alamıyorduk, bu karşılaşmaya iyi hazırlanmıştık. En azından puan alıp önümüzdeki haftalara moral taşımak istiyorduk. Maça aslında iyi başladık, oyun ortadaydı. Talihsiz bir şekilde gol yedik. Rakibin deneyimli oyuncuları var, onlar da hatayı affetmedi. İkinci yarı beraberliği bulabilirdik ama atamadık" dedi.
     
Eroğlu, kalan haftalarda daha iyi konuma geleceklerine inandıklarını belirterek, "Puan alamadığımız için üzgünüz ancak burada yaptığımız mücadele bize gelecek adına umut verdi. Lig uzun maraton, 10 hafta kaldı. Burada ortaya koyduğumuz oyun gelecek haftalarda bize yarar sağlayacak" ifadelerini kullandı.
     

Sayfa Yükleniyor...