"Dünyayı gezip stilimi gösteriyorum"

Dünya Artistik Bilardo Şampiyonu Florian Venom Kohler, özel gösterisi için Türkiye'ye geldi. Fransız bilardocu, amacının yaptığı şovu dünyaya yaymak olduğunu ifade etti. 3 bant dünya şampiyonluğu bulunan bilardocumuz Adnan Yüksel ise yeni federasyonla bilardonun yükselişe geçeceğini belirtti.

NTV Spor 16.03.2015 - 13:02
"Dünyayı gezip stilimi gösteriyorum"

Üç defa artistlik bilardo dünya şampiyonu olan Fransız Florian Venom Kohler, bilardo federasyonu davetiyle Türkiye'ye geldi. Önceki gün Edirne'de gösteri yapan şampiyon Fransız bilardocu, NTV Spor'a, yaptığı şov hakkında açıklamalarda bulundu. Türkiye'de olmaktan mutlu olduğunu belirten Kohler, amacının Artistik Bilardo'yu daha yaygın hale getirmek olduğunu şu sözlerle ifade etti:

"Öncelikle İstanbul'da olduğum için çok mutluyum. Türkiye'de bana gösterilen ilgiden oldukça memnunum. Şu ana kadar üç defa Artistik Bilardo Dünya Şampiyonluğum bulunuyor. Kendi stilimi ve şovumu bütün dünyayı gezerek herkese gösteriyorum. 26 yaşında olmama rağmen başarımla gençlere örnek olmaktan mutluyum. Daha çok kişiye ulaşmak için şov görüntülerini, videolar çekip paylaşıyorum. Böylelikle daha çok çocuğa ulaşıp bilardoyu sevdiriyorum. Federasyonla olan iyi ilişkilerimden dolayı Türkiye'ye yine geleceğimi düşünüyorum"

3 Bant Dünya Şampiyonluğu bulunan Adnan Yüksel ise yeni federasyonla Türkiye'nin dünya bilardosundaki yerini yeniden alacağını söyledi.

Bilardo federasyonu, Türkiye Artistik Bilardo Şampiyonası'nın, 13-15 Nisan tarihleri arasında İzmir Atatürk Stadı Bilardo Tesisleri'nde düzenleneceğini açıkladı.

Sayfa Yükleniyor...