Indian Wells heyecanı sürüyor!

Indian Wells Tenis Turnuvası'nda erkeklerde ikinci tur maçları tamamlandı. Federer ve Nadal tur atlarken, Stanislas Wawrinka turnuvaya erken veda etti. Kadınlarda ise en büyük favori Serena Williams dördüncü tura yükselirken Radwanska havlu attı.

NTV Spor 16.03.2015 - 15:10
Indian Wells heyecanı sürüyor!

Indian Wells Tenis Turnuvası'nda erkekler ikinci tur tamamlanırken turnuvaya erken veda eden favori isimler oldu. Stanislas Wawrinka bunlardan biriydi. Robin Haase ile karşılaşan 7 numaralı seribaşı Wawrinka, ilk seti 6-3 kazanmasına karşın ikinci seti aynı skorla kaybetti. Final setini de 6-3 kazanan Haase, Wawrinka'yı turnuva dışına itti ve üçüncü tura yükseldi. 

Indian Wells'i dört kere kazanan Roger Federer ise Diego Schwartzman karşısında zorlanmadı. İsviçreli raket maçı 6-4 ve 6-2 biten setler sonunda kazandı ve üçüncü turda, Avustralya Açık'ta kendisini eleyen Andreas Seppi ile eşleşti.

Rafael Nadal da ikinci turu rahat geçti. Igor Sijsling karşısında korta çıkan Nadal, 6-4 ve 6-2'lik setlerle galibiyete ulaştı.

Dokuz numaralı seribaşı Tomas Berdych, Sergiy Stakhovsky'i Grigor Dimitrov da Nick Kyrigios'u yenerek üçüncü tura yükseldi.

SERENA DEVAM, RADWANSKA BURAYA KADAR
Kadınlarda en büyük favori Serena Williams yoluna devam etti. Dünya 1 numarası Williams, Zarina Diyas karşısında ilk seti 6-2 alırken ikinci sette oyun vermedi ve dördüncü tura yükseldi.

Yedi numaralı seribaşı Agnieszka Radwanska ise erken havlu attı. Dünya 43 numarası Heather Watson ile karşılaşan Radwanska, iki seti de 6-4 kaybederek turnuvaya veda etti.

Sayfa Yükleniyor...