Juve O'nu bırakmıyor!

Juventus Yönetimi, Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer listesinde bulunan Paul Pogba'yı bırakmayacağını açıkladı. Sportif Direktör Guiseppe Marotta, astronomik tekliflere karşın Pogba'nın gelecek sezon da takımda kalacağını savundu.

NTV Spor 17.03.2015 - 11:35
Juve O'nu bırakmıyor!

Paul Pogba, Avrupa transfer piyasasının adından en çok söz ettiren oyuncusu. Henüz 22 yaşındaki Fransız oyuncu, Juventus'ta gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer listesinde ilk sırada yer alıyor.

Pogba ile Real Madrid, Barcelona, Paris Saint-Germain, Manchester United, Manchester City ve Chelsea gibi kulüplerin ilgilendiği söyleniyor. Ancak Juventus'un 2019'a kadar sözleşmesi bulunan yıldız oyuncusunu elinden çıkarmaya niyeti yok.

Birçok kulübün Pogba için hiç çekinmeden kendilerine 70-80 milyon euro ödemeye hazır olduğunu söyleyen Sportif Direktör Guiseppe Marcotta; "Pogba konusunda kimseyle pazarlık yapmak istemiyoruz. Juventus'un büyük hedefleri var ve Pogba da bu hedeflere ulaşmamıza yardımcı olabilecek bir oyuncu" dedi.

JUVE DYBALA'YI İSTİYOR
Moratta, gelecek sezon için Palermo'nun Arjantinli forveti Paulo Dybala ile ilgilendiklerini ise gizlemedi. 21 yaşındaki Dybala'nın çok ilginç bir oyuncu olduğunu dile getiren Marotta, Arjantinli forveti gelecek sezon kadrolarında görmek istediklerini dile getirdi.

Palermo Yönetimi, bu sezon 27 maçta 12 gol atan Dybala için 35 milyon euro bonservis bedeli talep ediyor.

Sayfa Yükleniyor...