Hakemlerden İbra'ya iyi haber!

Fransa Hakemler Birliği, bordo maçından sonra hem hakemler hem de Fransa'ya ağır ifadelerle yüklenen Zlatan İbrahimoviç'in özrünü samimi buldu. Hakem birliğinin başkan yardımcısı, İbrahimoviç'in özrünü kabul ettiklerini söyledi.

NTV Spor 17.03.2015 - 15:32
Hakemlerden İbra'ya iyi haber!

Paris Saint-Germain'in, Bordeaux'ya 3-2 yenildiği maç sonrası Zlatan İbrahimoviç geniş yankı uyandıran açıklamalarıyla gündeme oturmuştu.

Maçın hakemlerine çok ağır eleştiriler getiren İbrahimoviç, Fransa içinse "Paris Saint-Germain'i haketmeyen berbat bir ülke" tanımlaması yapmıştı.

İbrahimoviç, aldığı sert tepkiler nedeniyle o dakikadan beri sürekli özür dilemekle meşgul. Siyasiler, golcü oyuncunun özründen pek etkilenmişe benzemiyor. Ancak Fransa Hakemler Birliği, İbrahimoviç'i samimi buldu.

Hakemler birliğinin başkan yardımcısı Laurent Ugo, İbrahimoviç'in özrünü kabul ettiklerini söyledi. Golcü oyuncunun içtenlikle özür dilediğine inandıklarını söyleyen Ugo, "Bizim de beklediğimiz buydu. Özrünü tüm hakemler adına kabul ediyoruz" dedi.

Bu özrün İbrahimoviç'i cezadan kurtarıp kurtarmayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak. Fransa Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu, golcü oyuncu hakkında soruşturma açtı. İbrahimoviç'in 4 maç ceza alma olasılığı bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...