Indian Wells'te heyecan sürüyor

Indian Wells'te erkeklerde Djokovic, Nadal, Federer ve Murray çeyrek finale yükseldi. Kadınlarda ise ilk yarı final eşleşmesinde Serena Williams ile Simona Halep karşı karşıya gelecek.

NTV Spor 19.03.2015 - 13:05
Indian Wells'te heyecan sürüyor

Indian Wells Tenis Turnuvası'nda erkeklerde çeyrek finalistler belli oldu. Son şampiyon Novak Djokovic, John Isner ile karşı karşıya geldi. İlk seti 6-4 kazanan Djokovic, tie-break'e giden ikinci seti de alarak adını son sekize yazdırdı. Dünya 1 numarası Djokovic, bu turda Thanasi Kokkinakis'i eleyen Bernard Tomic ile karşılaşacak.

Roger Federer, çeyrek finale yükselen bir başka isim oldu. Jack Sock ile karşılaşan Federer maçı, 6-3 ve 6-2 biten setlerle kazandı ve Tomas Berdych ile eşleşti.

Rafael Nadal da dördüncü turu zorlanmadan geçti. Üç numaralı seribaşı Nadal, Fransız rakibi Gilles Simon'u 6-2 ve 6-4'lük setler sonunda turnuva dışına itti. Nadal, çeyrek finalde Tommy Robredo'yu eleyen Milos Raonic ile karşılaşacak.

Andy Murray, Adrian Mannarino karşısında zorlanmadı. Murray maçı 6-3 biten iki set sonunda, beş numaralı seribaşı Kei Nishikori'yi sürpriz bir şekilde eleyen dünya 12 numarası Feliciano Lopez ile eşleşti.

Kadınlarda ilk yarı final eşleşmesi belli oldu. Bir numaralı seribaşı Serena Williams, yarı finalde Timea Bacsinszky'i 7-5 ve 6-3'lük setlerle geçti. Williams'ın rakibi ise Simona Halep oldu. Üç numaralı seribaşı Halep, son sekizde Carla Suarez Navarro ile karşılaştı ve ilk seti 7-5 kaybetmesine karşın maçı 2-1 kazanarak yarı finale yükseldi.

Sayfa Yükleniyor...