"İyi kenetlendik"

Galatasaray'ın Kasımpaşa deplasmanında aldığı 3-2'lik galibiyette 2 asistle büyük rol oynayan, son haftaların formda ismi Yasin Öztekin maçın ardından yaptığı açıklamada, "2-0 geriye düşmemize rağmen inandık, iyi kenetlendik ve maçı kazanmayı bildik" ifadelerini kullandı. Galatasaray'a gelmek için çok çalıştığını, emek verdiğini söyleyen Yasin, formayı almak için pes etmediğini ve sarı kırmızılı takımda daha iyi oynayıp şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

NTV Spor 21.03.2015 - 21:37
"İyi kenetlendik"

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen Kasımpaşa deplasmanından 3-2'lik galibiyetle dönen Galatasaray'da 2 golün asistini yapan Yasin Öztekin maç sonu açıklamalarda bulundu.

İki haftadır istedikleri sonucu alamadıklarını söyleyen Yasin, "Buraya kazanmak için geldik. Hafta içi çok iyi çalıştık. Şampiyonluk yolundayız. Kazanmak istedik, istediğimiz gibi gitmedi ilk yarı, şanslar da bulmuştuk aslında 4-5 tane, değerlendiremedik ama çok kötü de defans yaptık. Biz büyük takımız. İnandık 2-0 geriye düşmemize rağmen çevirebileceğimize. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İyi kenetlendik, soyunma odasında hocamız iyi bir konuşma yaptı. Camiaya armağan ediyorum." ifadelerini kullandı.

Son haftalardaki performansı hakkındaki soruya ise Yasin, "Ben buraya oynamak için geldim. Çalışarak, emek vererek geldim. Ligin ilk yarısında istediğim gibi olmadı, hocanın kararları da vardı ama pes etmedim. Pes etsem gelmezdim buraya. Hocam bana görev verdi, ben de formayı vermek istemiyorum ve daha çok yararlı olmak istiyorum. Buraya şampiyonluk yaşamaya, Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya geldim. İnşallah daha da katkı vereceğim ve şampiyon olacağız." cevabını verdi.

Sayfa Yükleniyor...