Olcay Şahan derbide yedek!

Slaven Bilic, Fenerbahçe derbisinde Olcay Şahan'ı yedek soyundurdu.

NTV Spor 22.03.2015 - 20:33
Olcay Şahan derbide yedek!

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, Fenerbahçe derbisinde Olcay Şahan'ı yedek soyundurdu.

Bu sezon cezası dışında ligde sadece 5. haftadaki Balıkesirspor ve 10. haftadaki Kasımpaşa maçlarında yedek soyunup, sonradan oyuna giren Olcay Şahan, ligde 15 hafta sonra derbiye de yedek başladı. Olcay'ın yerine orta alanın solunda Jose Sosa forma giydi.

Olcay oyuna 73. dakikada dahil oldu.

HUTCHINSON VE SOSA TAKIMA DÖNDÜ
Siyah-beyazlılarda sakatlıkları nedeniyle son 3 resmi maçta forma giyemeyen Jose Sosa ve Atiba Hutchinson, derbide takımdaki yerlerini aldı. En son Medicana Sivasspor maçında forma giyen ikili, Kayseri Erciyesspor ve iki Club Brugge maçında oynayamamıştı.

KALE YİNE TOLGA'NIN
Club Brugge maçında siyah-beyazlı taraftarların protestolarına maruz kalan kaleci Tolga Zengin, Fenerbahçe karşısında da sahaya ilk 11'de çıktı. Sakatlığı bulunan Cenk Gönen kadroya alınmazken, yedek kaleci olarak Günay Güvenç görev aldı. Ancak Tolga da ilk yarının sonunda sakatlanınca yerini Günay'a bıraktı.

SAVUNMANIN GÖBEĞİNDE ERSAN-NECİP İKİLİSİ
Slaven Bilic, derbide savunmanın göbeğinde Necip Uysal-Ersan Adem ikilisine şans tanıdı. Pedro Franco'yu yedek soyunduran Hırvat teknik adam, savunmanın sağında Serdar Kurtuluş, solunda ise Ramon Motta'yı oynattı. Siyah-beyazlılarda yedek kulübesinde Günay Güvenç, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek, Oğuzhan Özyakup, Pedro Franco, Kerim Frei ve Cenk Tosun yer aldı.

TOLGAY ARSLAN'IN İLK DERBİ HEYECANI
Beşiktaş'ın devre arasında Almanya'nın Hamburg takımından transfer ettiği Tolgay Arslan, ilk derbi heyecanını yaşadı. Tolgay, ilk derbi maçında sahaya ilk 11'de çıktı ama sakatlandığı için 73. dakikada yerini Olcay Şahan'a bıraktı.

BU SEZON İLK KEZ DERBİDE CEZALI FUTBOLCU YOK
Bu sezon yaptığı derbi maçlarda cezası nedeniyle hep bir futbolcusundan yoksun kalan Beşiktaş, Fenerbahçe karşısında bu sıkıntıyı yaşamadı. Ligin ilk yarısındaki Fenerbahçe derbisine kırmızı kart cezalısı Gökhan Töre'den yoksun çıkan siyah-beyazlılar, Galatasaray derbisinde de Atiba Hutchinson'ı kırmızı kart cezası nedeniyle oynatamamıştı.

Sayfa Yükleniyor...