"Çok üzgünüm"

Beşiktaş'ta Tolga Zengin sakatlanmasıyla birlikte kaleye geçen Günay Güvenç, yediği golün ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

NTV Spor 22.03.2015 - 22:38
"Çok üzgünüm"

Beşiktaş'ta Tolga Zengin sakatlanmasıyla birlikte kaleye geçen Günay Güvenç, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe mağlubiyetini değerlendiren Günay yediği golden sonra gözyaşlarına hakim olamamasıyla ilgili olarak, "Ne söyleyeceğimi bilmiyorum; çünkü biz puan almak istiyorduk olmadı. Kaleye geçmem çok büyük bir şey. Hep hayal kuruyordum. Onun üzüntüsünü yaşadım. Takıma göstermek istemedim ve elimden geleni yaptım" dedi.

Oyuna girmesiyle ilgili olarak Günay; "Zaten kalecinin bu şeyleri beklemesi lazım. Hep hazır olmaya çalıştım. Tolga abi sakatlandı, ona geçmiş olsun diyorum, ben hazırım. Bu seviyede kalecilik yapacak durumdayım. Seviniyorum ama üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel'in kendini teselli etmesiyle ilgili olarak genç kaleci, "Volkan abi bu günleri geçmiş. Ona da buradan teşekkür etmek istiyorum. Benim için çok duygusal bir maç. İlk Süper Lig maçım oldu. O golü yediğim için çok üzgünüm, elimden geleni yaptım" diyerek sözlerini bitirdi.

Sayfa Yükleniyor...