Derbi sakata geldi!

Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılan derbiye yaşanan sakatlıklar damga vurdu.

NTV Spor 22.03.2015 - 23:27
Derbi sakata geldi!

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine sakatlıklar damga vurdu.  Fenerbahçe'de maç öncesi Gökhan Gönül, maç sırasında Meireles ve Kuyt, Beşiktaş'ta ise kaleci Tolga Zengin ve Tolgay Arslan sakatlandı.
 
Fenerbahçe'de maç öncesi Gökhan Gönül sağ dizindeki ağrıları nedeniyle ısınmaya iğneyle çıktı. Ancak bu sefer ayağında his kaybı yaşayan tecrübeli oyuncu kadrodan çıkarıldı ve  ilk 11'deki yerini mecburen Mehmet Topuz'a bıraktı. Tecrübeli oyuncunun durumunun ciddi olmadığı, takımla birlikte çalışmalara katılabileceği öğrenildi.
 
50. dakikada oyundan çıkan Kuyt'da 2. dereceden yırtık tespit edildi. Hollandalı oyuncunun milli maç arasının ardından Çaykur Rizespor ile oynanacak lig maçına yetişmesi bekleniyor.
 
Maçın 35. dakikasında yerini Sow'a bırakan Meireles'de ise ödem tespit edildi. 


 
Beşiktaş'ta ise 45. dakikada kaleci Tolga Zengin sakatlığı nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı. Tecrübeli kalecinin sağ arka adelesinde yırtık süphesiyle MR'ı çekilecek.
 
Derbinin 70. dakikasında Emre Belözoğlu ile Tolgay Arslan bir hava topu mücadelesidne kafa kafaya çarpıştı. Emre oyuna devam ederken Tolgay sahayı sedye ile terk etti. Arslan da maçın ardından kontrol amaçlı hastaneye götürüldü.

Sayfa Yükleniyor...