Ramos'tan eleştirilere yanıt!

El Clasico'da Barcelona'ya 2-1 yenilen Real Madrid'in ikinci kaptanı Sergio Ramos, yapılan eleştirilerin haksız olduğunu söyledi. Ramos daha önce de dört puan geriden gelip şampiyon olduklarını ve yine mutlu sona ulaşabileceklerini vurguladı.

NTV Spor 24.03.2015 - 10:28
Ramos'tan eleştirilere yanıt!

İspanya Ligi'nde El Clasico derbisinde Barcelona'ya Camp Nou'da 2-1 yenilen Real Madrid'de Sergio Ramos eleştirilere yanıt verdi. Cadena SER radyosuna konuşan Real'in ikinci kaptanı, "Camp Nou'dan başımız dik ayrıldık. Elimizden gelen her şeyi yaptık, ama karşılığını alamadık. Bence yenilmeyi hak etmedik" dedi. 

Beyaz-şimşeklerin tecrübeli defans oyuncusu, Mathieu'nun golünde ofsaytı bozmasıyla ilgili olarak, "Evet o pozisyonda geç kaldım. Ama merak etmeyin. Maçtan sonra beni hayatımda en çok eleştiren iki kişi, babam ve kardeşim de beni arayıp söyledi. Ben de kendi kendimi eleştiriyorum. Bundan da her zaman güçlü çıkıyorum" diye konuştu.

"JESE'YE BAS GİT DEDİM"
Valdebabas tesislerinde iki taraftarın Jese ve Bale'ın aracının önünü kesmesine de tepki gösteren Ramos, "Aslında kimsenin öyle elini kolunu sallayarak tesislere girememesi lazım. Ben aracımla Jese'nin tam arkasındaydım. Baktım iki kişi Jese'ye küfrediyor. Ben de aracımın camını indirip onlara ağzıma geleni söyledim. Ardından da kornaya basarak Jese'nin yoluna gitmesini söyledim" ifadesini kullandı.

"CARLO'NUN RAKAMLARI ORTADA"
Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'ye de sahip çıkan Ramos, "İlk sezon rakamlar ortada. Kazandırdıkları ortada. Başarı olunca bazıları sahne önünde görülüyor, diğerleri ise görmezden geliniyor. Biz daha önce 4 puan geriden gelip şampiyon olduk. Yine olacağımızı düşünüyorum. Ama taraftarlarımızla bütünleşip başarılı günlere koşmamız gerekiyor" yorumunda bulundu. 

Sayfa Yükleniyor...