"Futbolda her şey olabilir"

Trabzonspor'un devre arasında Kayserispor'dan kadrosuna dahil ettiği kaleci Hakan Arıkan, ikinci yarıda yakaladıkları performansı devam ettirerek sezonu ilk üç içinde bitirmek istediklerini söyledi.

NTV Spor 24.03.2015 - 12:14
"Futbolda her şey olabilir"

Trabzonspor'da başarılı bir performans ortaya koyan Hakan Arıkan, sahada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını belirtti.
     
Trabzonspor'un sahaya her maçı kazanmak için çıktığını ifade eden Hakan Arıkan, "Sezonun ikinci yarısındaki performansımızı devam ettirmek, ilk üçe girmek istiyoruz. Futbolda her şey olabilir. Biz kazandıkça motivasyonumuz artıyor. Diğer takımlar da kaybedebilir. Ne kadar galip gelirsek onları da yakalama ihtimalimiz o kadar artıyor. O yüzden biz kendimize bakıyoruz" ifadesini kullandı.
     
Trabzonspor'un çok büyük bir kulüp olduğunu belirten Hakan Arıkan, "Takımda kalmak isterim ama bu benim elimde değil, o görüşülür. Ben işimi yapmaya çalışıyorum, tecrübemi sahaya yansıtmaya çalışıyorum. İnşallah bu ligi iyi bir yerde bitirip hem kendi performansımı artırır hem de takımın performansına katkılar yaparım" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...