"Böyle devam etmek istemiyorum"

Chelsea'nin deneyimli kalecisi Petr Cech, Courtois’nın arkasında yedek beklemek istemediğini dile getirdi. İngiliz basınına göre Arsenal, Liverpool ve Real Madrid, Cech ile yakından ilgileniyor.

NTV Spor 25.03.2015 - 12:09
"Böyle devam etmek istemiyorum"

Premıer Lig lideri Chelsea'nin kalesinde bu sezon büyük bir rekabet var.

Menajer Jose Mourinho; "Dünyanın en iyi kalecilerinden ikisine sahibim" sözleriyle, Thibaut Courtois ve Petr Cech'i her fırsatta motive etmeye çalışıyor. Portekizli çalıştırıcı; çoğunlukla Courtois'ya şans verse de; Cech'i de birçok maçta oynattı.

Chelsea'nin bu sezon oynadığı 46 resmi maçta Courtois 32, Cech de 14 kez forma giydi. Ancak genç meslektaşına göre daha az şans bulan Cech, bu durumdan pek memnun görünmüyor. Bu durumun gelecek sezon da süreceğini düşünen Cech, Chelsea'den ayrılmayı düşündüğünü açıkladı. Cech; "Bu sistem sadece 1 yıl sürer. Bir sene daha bu şekilde devam etmek istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Kulüp yönetimi ve menajer Jose Mourinho ile oturup görüşmeleri gerektiğini belirten 32 yaşındaki file bekçisi, tekliflere açık olduğu mesajını verdi.

İngiliz basını; Cech ile Real Madrid'in yanı sıra, Arsenal ve Liverpool'un ilgilendiğini; deneyimli kalecinin ayrılması halinde Chelsea'nin 10 milyon Sterlin bonservis bedeli talep edebileceğini yazıyor.

Sayfa Yükleniyor...