Polisten sitem mesajı!

İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Vicente del Bosque’nin, Valencialı hiçbir oyuncuyu kadroya çağırmaması; Valencia cephesinde tepki çekti. Yerel polis de, sosyal medya hesabından Del Bosque'ye tepki gösterdi.

NTV Spor 25.03.2015 - 14:29
Polisten sitem mesajı!

İspanya Milli Takımı; Euro 2016 elemelelerinde Ukrayna ile oynayacağı karşılaşmanın ardından, Hollanda ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Vicente del Bosque, bu maç için 24 kişilik kadroyu açıkladı. Del Bosque'nin açıkladığı ilk kadroda yer alan isimlerden Diego Costa, sakatlığı nedeniyle yerini Malagalı Juanmi'ye bıraktı.

La Liga'da Atletico Madrid'i geçerek 3. sıraya yerleşen Valencia'dan ise herhangi bir futbolcu aday kadroya davet almadı. Bu durum; siyah-beyazlı kulüp kadar valencia polisini de kızdırmış görünüyor. Zira Valencia polisinin resmi twitter hesabı, yayımladığı mesajda, milli takım teknik direktörü Vicente del Bosque'ye sitem etti.

"Dani Parejo, Paco Alcacer ve Jose Gaya'yı kadroya almayan hırsızı araştırıyoruz" ifadelerine yer veren Valencia polisi; Del Bosque'nin hatalı bir kadro seçimi yaptığını savundu.

Sayfa Yükleniyor...