Casillas'tan Buffon'a övgü!

Real Madrid'in file bekçisi Iker Casillas, Gianluigi Buffon'a övgüler yağdırdı. Casillas, Juventuslu kalecinin kendisi için ilham kaynağı olduğunu söyledi.

NTV Spor 25.03.2015 - 15:34
Casillas'tan Buffon'a övgü!

Yıllardır Real Madrid ve İspanya Milli Takımı'nın kalesini başarıyla koruyan Iker Casillas, Juventus kalecisi Gianluigi Buffon'dan ne kadar etkilendiğini dile getirmekten kaçınmıyor.

Buffon'un, çok genç yaşta Parma kalesine geçerek kendisine ilham kaynağı olduğunu vurgulayan Casillas; "Real Madrid'de oynayabileceğimden emin değildim. Ama Buffon'un çok genç yaşta neler başardığını gördüğümde, ben de aynısını yapabileceğimi düşündüm" dedi.

UEFA'nın resmi sitesine konuşan Casillas, kalecilerin yeterli ilgiyi görmemesinden de yakındı. Kalecilerin de, en az diğer futbolcular kadar maçın sonucuna etki ettiğinin altını çizen Casillas; "Ancak hep geri planda kalıyoruz. Bir kalecinin dünyanın en iyi 5 oyuncusu arasında gösterilmesi için, büyülü bir sezon geçirip; çok sayıda kupa kazanması gerekiyor. Ancak bazı futbolcular kupa kazanamasa da, her zaman sizin üzerinizde gösterilebiliyor" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...