"Zeminler kalitenin simgesi olacak"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yeni statlarda zemin konusuna büyük önem verdiklerini söyledi. Uluslararası standartlarda çimlerin kullanıldığını belirten Bakan Kılıç, zemin bakımının da takipçisi olduklarını açıkladı.

NTV Spor 27.03.2015 - 13:49
"Zeminler kalitenin simgesi olacak"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, stat zeminlerinin ülke futbolu için sorun olmaktan çıkıp, kalitenin simgesi olacağını söyledi.

29 yeni stat projesinde kullanılacak çimlere büyük önem verdiklerini belirten Kılıç, dünya standartlarında zeminler oluşturulacağını dile getirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı, "Yeni statlarla birlikte çimler artık sorunun değil, kalitenin simgesi olacak. Türkiye'nin dört bir yanında inşa ettiğimiz bu modern tesisler her anlamda ülke futbolunun incisi sayılacak." dedi.

Bakan Kılıç, saha zeminlerinin futbolcu sağlığı konusunda büyük önem taşıdığının altını çizdi ve  yeni statlarda uluslararası standartlarda çim kullanıldığını söyledi.

Çim bakımında dünyadaki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Bakan Kılıç, gerekli ekipmanların bakanlık tarafından temin edileceğini de sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...