Haftanın MVP'si Gentile!

THY Euroleague Top 16 turunda 12. haftanın MVP'si, EA7 Emporio Armani'den Alessandro Gentile oldu. Galatasaray Liv Hospital'dan Patrick Young ise 3. sırada yer buldu.

NTV Spor 28.03.2015 - 12:15
Haftanın MVP'si Gentile!
THY Euroleague Top 16 turunda 12. haftanın MVP'si, EA7 Emporio Armani'den Alessandro Gentile oldu.
     
Takımının Laboral Kutxa'yı 99-85 mağlup ettiği karşılaşmada ürettiği 29 sayıyla Euroleague'nde kariyerinin en yüksek sayısına ulaşan İtalyan oyuncu, 30 index puanı toplayarak haftanın MVP'si olmaya hak kazandı. Gentile, attığı 29 sayının yanı sıra 7 ribaunt ve 4 asistlik performans sergiledi.
     
MARJANOVIC YİNE...
Kızılyıldız Telekom oyuncusu Boban Marjanovic, geçen hafta olduğu gibi 40 puanla haftanın en fazla index puanı toplayan oyuncusu olmasına rağmen, takımının deplasmanda Alba Berlin'e 73-68 mağlup olmasıyla haftanın MVP'si olma fırsatını kaçırdı. Kurala göre bir oyuncunun en değerli olabilmesi için takımının sahadan galip ayrılması gerekiyor. Kariyerinin en yüksek index puanına ulaşan Marjanovic, Alba Berlin karşısında 27 sayı üretip, 10 da ribaunt aldı.
     
YOUNG 3. SIRADA
Galatasaray Liv Hospital'ın ABD'li oyuncusu Patrick Young ise haftanın en iyi sıralamasında 3. oldu. Sarı kırmızılı ekibin Panathinaikos'a İstanbul'da 86-84 mağlup olduğu mücadelede, 24 sayı ve 9 ribauntluk performans sergileyen Young, 32 index puanı topladı.

Sayfa Yükleniyor...