Miami'de de erken havlu attı!

Dünya üç numarası Rafael Nadal, Indian Wells'in ardından Miami Açık'a da erken veda etti. Kadınlarda ise Serena Williams, 15 yaşındaki CICI Bellis karşısında zorlanmadan dördüncü tura yükseldi.

NTV Spor 30.03.2015 - 11:30
Miami'de de erken havlu attı!

Dünya üç numarası Rafael Nadal için yeni sezon iyi gitmiyor.Bu sezon yalnızca Arjantin Açık'ta mutlu sona ulaşan İspanyol Raket, Miami Açık Tenis Turnuvası'na erken veda etti.

Nadal'ın üçüncü turdaki rakibi vatandaşı Fernando Verdasco'ydu. Verdasco'yla yaptığı son 13 maçtan galip ayrılan Nadal, bu kez yenilmekten kurtulamadı. İlk seti 6-4 kaybeden Nadal, ikinci seti 6-2 almasına karşın final setinde havlu attı. Maçın kritik anlarında doğru hamleyi yapamadığını söyleyen Nadal "Genelde duygularımı kontrol edebilirim ama bugün çok gergindim ve başarısız oldum. Bunu telafi etmek için çok çalışacağım" diye konuştu.

BİR DİĞER İSİM WAWRINKA
Erkeklerde elenen bir diğer isim Stanislas Wawrinka'ydı. Yedi numaralı seribaşı Wawrinka, 28 numaralı seribaşı Adrian Mannarino'ya Tie-Break'e giden iki set sonunda mağlup oldu.

500. GALİBİYET KAPIDA
Andy Murray ise Santiago Giraldo'yu yenerek 4. tura yükseldi. Murray, bu turdaki rakibi Kevin Anderson'ı yenmesi halinde kariyerinin 500'üncü ATP maçını kazanacak.

Tomas Berdych, Avustralyalı raket Bernard Tomic karşısında dört maç sayısı kurtararak son 16 biletini aldı.

GENÇ YETENEK SERENA'YA DİRENEMEDİ
Kadınlarda ise tenis dünyasının en çok gelecek vaat eden ismi olarak görülen 15 yaşındaki CICI Bellis dünya bir numarası Serena Williams karşısında direnemedi. Williams, genç rakibini 6-1 biten iki set sonunda geçerek dördüncü tura yükseldi.

Indian Wells'te şampiyonluğa ulaşan Simona Halep ve Flavia Pennetta ise son 16'ya adını yazdıran diğer tenisçiler oldu.


 

Sayfa Yükleniyor...