G.Saray maçına broşür

Manisa Emniyet Müdürlüğü, Manisaspor-Galatasaray maçı öncesinde stat girişinde "sporda şiddete son" isimli broşür dağıtacak.

NTV Spor 15.04.2015 - 10:55
G.Saray maçına broşür
Manisaspor'un, Galatasaray ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçını statta izleyecek taraftarlara "sporda şiddete son" broşürü dağıtılacak.
     
Manisa Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında, spor müsabakalarında şiddet ve küfrün önlenmesi için müsabakayı izlemek amacıyla stada gelen taraftarların bilinçlendirilmesine yönelik 19 Mayıs Stadı tribün giriş kapılarında "sporda şiddete son" broşürlerinin dağıtılacağı bildirildi.
     
"Spor dostluk ve kardeşliktir" ifadesinin yer aldığı broşürde kanuna muhalefet eden kişilerin seyirden yasaklanacağı, alkol, uyuşturucu ve uyarıcı madde etkisinde olduğu anlaşılan kişilerin spor alanına giremeyeceği, spor alanlarına biletsiz veya başkasına ait elektronik kart ile giren kişilerin adli para cezası ile cezalandırılacağı gibi bilgiler yer alacak.

Sayfa Yükleniyor...