Alex Ülker Sports Arena'da!

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın, THY Euroleague play-off çeyrek finalinde İsrail temsilcisi Maccabi Electra ile karşı karşıya geldiği serinin ikinci maçına sarı-lacivertli taraftarlar yoğun ilgi gösterirken Alex de Souza da tribündeki yerini aldı.

NTV Spor 16.04.2015 - 21:36
Alex Ülker Sports Arena'da!

Euroleague'de 7 yıl aranın ardından çeyrek finalde mücadele eden ve 14 Nisan Salı günü oynanan serinin ilk maçında rakibini 80-72 yenerek 1-0 öne geçen Fenerbahçe Ülker'i taraftarı ikinci karşılaşmada da yalnız bırakmadı.

Mücadelenin, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe Futbol Takımı'nın Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Mersin İdmanyurdu'yla oynadığı maç ile aynı saatlere denk gelmesine rağmen taraftarlar, Ülker Sports Arena tribünlerinin çok büyük bir bölümünü doldurdu.

Final-Four'u hedefleyen sarı-lacivertli ekibe büyük destek veren taraftarlar, maç öncesi telefon ışıklarıyla da güzel görüntüler oluşturdu.

ALEX DE SOUZA DA DESTEKTE
Karşılaşmayı Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alex de Souza da izledi.

Özel işleri için İstanbul'da bulunan Brezilyalı eski futbolcu, müsabakayı tribünden takip etti.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Mahmut Uslu, İsfendiyar Zülfikari, Selim Sapan ve Selim Kosifde maçı takip ettiler.

Bu arada Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın bazı oyuncuları da mücadeleyi tribünden izledi.

Sayfa Yükleniyor...