"Çekişmeli bir gece bizi bekliyor"

Euroleague Play-Off çeyrek final üçüncü maçında bu akşam Anadolu Efes ile karşılacak Real Madrid'in Başantrenörü Pablo Laso ve oyuncu Rivers maç öncesi NTV Spor’a açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 21.04.2015 - 13:42
"Çekişmeli bir gece bizi bekliyor"

Turkish Airlines Euroleague çeyrek final üçüncü maçında temsilcimiz Anadolu Efes'e konuk olacak Real Madrid'de başantrenör Pablo Laso, seriyi 2-0'a getirdiklerini hatırlatarak ev sahipliğini yapacakları Final-Four'da yer almak istediklerini dile getirdi.

“Artık en iyi takımlar kaldı. Anadolu Efes gerçekten çok iyi bir takım ve çok iyi oyuncuları var. Efes'e karşı oynamak her zaman zordur. Son derece zor bir maç olacak. İlk iki maçında ne kadar zor olduğunu gördük. Burada da çok çekişmeli bir maç bekliyorum. Biz Real Madrid'iz her sezona bütün kupaları kazanma hedefiyle başlıyoruz. İspanya Süper Kupası ve İspanya Kupası'nı kazandık. Euroleague'de de buraya kadar geldik. Tabiki evsahipliği yapacağımız Final Four'da yer almak istiyoruz. Ancak bunun için Anadolu Efes'i birkez daha yenmemiz gerekiyor. Bu nedele tüm dikkatimizi bu maça verdik.”

“BASKI HİSSETMİYORUZ”
İspanyol ekibinde KC Rivers ise üzerlerinde baskı hissetmediklerini dile getirdi ve ekledi; “Seride iyi oynadığımızı düşünüyorum. İkinci maçta kötü bir dönem geçirdik ama toparlanmayı bildik. Yine aynı şekilde güçlü bir oyun tarzıyla sahada olacağız. Kendi oyunumuzu oynayabilirsek bu maçıda kazanacağımıza inanıyorum. Zerimizde baskı yok. Buraya basketbol oynamaya geldik.”

Anadolu Efes-Real Madrid karşılaşması bu akşam 21.55'ten itibaren canlı yayınla NTV Spor'da!

 

Sayfa Yükleniyor...