Sharapova, Kerber'e kaybetti!

Stuttgart Açık Tenis Turnuvası'nda son üç sezonun şampiyonu Maria Sharapova, bu kez ikinci turda elendi. Angelique Kerber'e 2-1 yenilen Sharapova, bu mağlubiyetle dünya sıralamasında ikinci basamağı da Simona Halep'e kaptırdı.

NTV Spor 24.04.2015 - 15:56
Sharapova, Kerber'e kaybetti!

Stuttgart Açık Tenis Turnuvası'nda, şampiyonluğun en büyük favorisi Maria Sharapova beklentileri karşılayamadı. Bir numaralı seribaşı Sharapova, ikinci turda Angelique Kerber ile karşılaştı. Son üç sezondur Stuttgart'ta şampiyonluğu rakiplerine kaptırmayan Rus tenisçi, Kerber karşısında havlu attı.
 
Sharapova, ilk seti 6-2 almasına karşın, devamında 7-5 ve 6-1'lik setlerle yenildi ve turnuvaya erken veda etti. Maçın ardından Kerber'in özellikle servis oyunlarında çok başarılı olduğunu söyleyen Sharapova, sakatlığı nedeniyle bir süredir oynamadığı için antrenman eksiği olduğunu ve bunun hızını olumsuz etkilediğini vurguladı.

Sharapova'nın aldığı bu sonuç, Rus tenisçinin dünya sıralamasındaki yerini de olumsuz etkiledi. Sharapova, Kerber yenilgisinin ardından dünya sıralamasındaki ikinci basamağı Rumen Simona Halep'e kaptırdı.

Sayfa Yükleniyor...