Bu sezon ilk kez...

Altınordu, bu sezon PTT 1. Lig'de 6 maçlık galibiyet serisi yakalayan ilk ekip oldu!

NTV Spor 29.04.2015 - 11:22
Bu sezon ilk kez...

PTT 1. Lig'de deplasmanda Orduspor'u 3-2 mağlup eden Altınordu, üst üste 6. galibiyetini aldı. Küme düşmesi kesinleşen Rakibi karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 3-2 galip ayrılan Altınordu puanını 44'e çıkararak 8. sıraya kadar yükseldi.
     
İzmir temsilcisi yarın Osmanlıspor'la karşılaşacak play-off barajındaki 6. sırada bulunan Samsunspor'un 3 puan gerisinde yer alıyor.
     
Ligde üst üste 6. galibiyetini alan Altınordu, 24. haftadaki Kayserispor mağlubiyetinin ardından Adanaspor, Antalyaspor, Elazığspor, Karşıyaka, Şanlıurfaspor ve son olarak Orduspor maçlarını kayıpsız geçti. İzmir temsilcisi ligde 3 maç sonra kalesine gol gördü.
     
Altınordu, bu sezon ligde 6 maçlık galibiyet serisi yakalayan ilk ekip oldu.
     
DÜŞME HATTINDAYDI!
Ligde 12. haftada düşme hattına kadar gerileyen Altınordu, ilk devreyi 18 puanla 11. sırada tamamlamıştı. İkinci yarıda 13 haftada 24 puana ulaşan İzmir temsilcisinin kalan 4 haftada play-off'a kalma şansı bulunuyor.

Pazartesi günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek Altınordu, daha sonra sırasıyla Manisaspor (D), Samsunspor ve Adana Demirspor (D) ile karşılaşacak.

Sayfa Yükleniyor...