Grigor Dimitrov'un seyirci memnuniyeti

TEB BNP Paribas İstanbul Open Erkekler Tenis Turnuvası'nda Kazakistanlı Andrey Golubev'i 2-0 yenerek çeyrek finale yükselen Bulgar tenisçi Grigor Dimitrov, korttaki seyirciden çok destek gördüğünü belirterek, "Maçım da iyi geçti. Yarını heyecanla bekliyorum" dedi.

NTV Spor 30.04.2015 - 20:32
Grigor Dimitrov'un seyirci memnuniyeti

Dimitrov, Garanti Koza Arena'da oynanan maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Golubev karşısında dikkatli ve kontrollü bir oyun sergilediğini kaydederek, "Kortta seyirciden çok destek gördüm. Tribünlerde Bulgaristan bayrakları da vardı. Bu beni çok mutlu etti. Maçım da iyi geçti. Yarını heyecanla bekliyorum" şeklinde konuştu.

Karşılaşmadaki performansını değerlendiren Bulgar tenisçi, "Karşı tarafta rakibiniz olduğu sürece hiçbir maç kolay değildir. Şartlar biraz zorluydu. Hava serindi. Böyle olunca, topu kontrol etmekte biraz zorlanıyorsunuz. Çok iyi olmasa da dikkatli ve kontrollü bir oyun sergiledim. Ortaya koyduğum performans, kazanmam için yeterliydi" diye konuştu.

Dimitrov, serin havalarda mücadele etmenin zorluğunu dile getirerek, "Hava serin olduğunda raketin telleri size aynı şekilde cevap vermiyor. Topun sekmesi arada bir değişebiliyor. Bu tip, oyunun parçası olan zorlukları aşmanız gerekiyor. Tabi bu şartlar aynı zamanda rakip için de geçerli. Bu tip durumların kim daha çabuk üstesinden gelirse o başarılı oluyor" ifadelerini kullandı.

FEDERER'LE YAPTIĞI ANTRENMAN
Dünya iki numarası İsviçreli tenisçi Roger Federer'le yaptıkları antrenmanın hatırlatılması üzerine Dimitrov, "O antrenmanı bir hafta önceden ayarladık. Aynı şehirdeyken 'beraber çalışalım' diye sözleşmiştik. Türk seyirciler için çok eğlenceli geçti. Biz de çok eğlendik" şeklinde konuştu.

Zemin tercihiyle ilgili bir soru üzerine ise Dimitrov, şunları söyledi:

"Herhangi bir zemin tercihim yok. Hepsine eşit mesafedeyim. Çim ve sert zeminin yanı sıra toprak zeminde de oynarken aynı rahatlığı hissediyorum. Toprak zemin sezonuna iyi bir başlangıç yaptım. Bunun da devamını getirmek istiyorum. Oyunumu geliştirmek için sürekli çalışıyorum. Her gün, bir önceki günden daha iyisini yapmaya çalışıyorum."


 

Sayfa Yükleniyor...