Final-Four'a umut dolu sözler!

Fenerbahçe Ülkerli oyuncular Final Four şanslarını NTV Spor'a değerlendirdi. Kenan Sipahi, Bjelica, Bogdanovic ve Vesely takım içinde beraberliğe dikkat çeken Real Madrid maçı için de umutlu konuştular.

NTV Spor 01.05.2015 - 01:02
Final-Four'a umut dolu sözler!

Final Four öncesi NTV Spor ekibine konuşan Fenerbahçe Ülkerli oyuncular şu ifadeleri kullandı;

KENAN SİPAHİ: ANAHTAR KELİME ARKADAŞLIK
"Bu sene en büyük artı geçen sezona oranla iletişim ve birbirimize olan sevgi, saygı gösterimi. Kalabalık bir kadro ve en büyük artımızı arkadaşlık. İşler iyi gittiğinde herkes birbirine daha çok kenetlenebiliyor. Kötü gittiğinde ise tersi yaşanıyor. Ancak kötü periyodumuzun sezon başına gelmesininin avantajını yaşadık diyebilirim. Bence Panathinaikos galibiyeti bizim adımıza her şeyin iyiye yöneldiği bir maç oldu."

NEMANJA BJELICA: KOÇUN DEDİKLERİNİ HARFİYEN UYGULAMALIYIZ
“Artık Final Four'da mücadele edeceğiz. Buraya gelen her takım çok iyi ancak bu da işimizin bir parçası. Her takım gibi biz de çok iyi hazırlanıyoruz.  Odaklanmalı ve koçun söylediklerini harfiyen uygulamalıyız. Euroleague şampiyonluğu için her takım kadar şansınımız var. Bu şansı sonuna kadar kovalayacağız.”

BOGDAN BOGDANOVIC: BU HEYECANA HAZIRIZ
“Final Four'a kaldığımız için büyük heyecan duyuyorum, kariyerim açısından da çok önemli bir başarı. Avrupanın en iyi takımlarıyla mücadele edeceğiz ve buna hazırız.”

JAN VESELY: FENERBAHÇE'DE HEDEFLER HER ZAMAN BÜYÜKTÜR
“En son 5 yıl önce Partizan'la Final Four oynamıştım şimdi yeniden bu organizasyonun içindeyim bu kez cok farklı bir takımla ve atmosferde mücadele edeceğim. Partizanda forma giyerken kimse bizden böyle bir başarı beklemiyordu. Ancak Fenerbahçe'de her zaman hedefler büyüktür ve sezon başından bu yana bizden beklentilerin yüksek olduğunu biliyorduk. Taraftırımızı mutlu ettiğimizi düşünüyorum. Öncelikli amacımız Real Madridi yenmek. Kendi sahalarında taraftarlarının önünde oynayacaklar ve gerçekten çok iyi bir takıma sahipler.”

Sayfa Yükleniyor...