"Sıkıntılar bizi birleştirdi"

Şampiyon medyayla buluştu! Potada yaşadıkları sıkıntılara rağmen üst üste 2. sezon da şampiyon olmayı başaran Galatasaraylı kadın basketbolcular ve teknik heyet, basın mensuplarının karşısına çıktı.

NTV Spor 10.05.2015 - 14:33
"Sıkıntılar bizi birleştirdi"

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Galatasaray Odeabank'ta teknik heyet ve basketbolcular, gazetecilerle bir araya geldi.
     
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da bulunan GS Store'da düzenlenen etkinlikte Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun ve sarı-kırmızılı takımın Türk oyuncuları, şampiyonluk kupasıyla basın mensuplarına poz verdi.
     
Sezon boyunca özellikle kadro yapısıyla ilgili büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirten Ekrem Memnun, "Bu yüzden oyunumuzu oturtamadık. Buna rağmen şampiyonluğu kazanmayı başardık. Oyuncularımı yürekten kutluyorum" dedi.     

Bu sezon yaşadıklarını sıkıntılara değinen Memnun, şunları kaydetti: "Takımları problemler, sıkıntılar daha çok bir araya getiriyor. Başarılarda, altındaki hikayeler önemli oluyor. Bizi hikayeler bir araya getiriyor. Geçen yıl farklı zorluklar yaşadık. O zorlukların etrafında birleştik. Müthiş bir başarı yaşadık. Bu yıl da farklı sıkıntılarımız oldu. Oyuncularımız yaşadığımız problemlerin üstesinden gelmeyi başardı. Konsantrasyonu çok üst seviyede tutmayı becerebildiler."
     
Bu arada Galatasaray Odeabank'ın yabancı oyuncularının, milli takım kamplarına katılmak için İstanbul'dan ayrıldığı, bu yüzden de şampiyonluk kutlamasına katılamadıkları ifade edildi.
     
TKBL'de normal sezonu 23 galibiyet ve 3 yenilgiyle lider tamamlayan Galatasaray Odeabank, play-off çeyrek finalinde Edirne Belediyesi Edirnespor'u her iki maçta da yenerek yarı finale yükselmişti. Yarı finalde Adana ASKİ'ye 3 maçta da üstünlük sağlayan ve rakibini play-off'un dışına iten sarı-kırmızılılar, final serisinde Abdullah Gül Üniversitesi'ni 3-1'le geçerek üst üste ikinci şampiyonluğunu ilan etti.
     

Sayfa Yükleniyor...