"Herkes işini güzel şekilde yaptı"

Voleybolda CEV Şampiyonlar Ligi'nin ardından 2015 Kadınlar Dünya Şampiyonası kupasını da kazanan Eczacıbaşı VitrA'da antrenör Giovanni Caprara, harika bir sezon geçirdiklerini söyledi.

NTV Spor 12.05.2015 - 13:54
"Herkes işini güzel şekilde yaptı"

Voleybolda CEV Şampiyonlar Ligi'nin ardından 2015 Kadınlar Dünya Şampiyonası kupasını da kazanan Eczacıbaşı VitrA'da üst üste gelen başarıların sevinci sürüyor.
      
Turuncu-beyazlılar, 2015 Kadınlar Dünya Şampiyonası'nda elde edilen şampiyonluğun ardından kupa sevincini ve duygularını basın mensuplarıyla paylaştı. Eczacıbaşı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyonda Eczacıbaşı VitrA'nan antrenörü Giovanni Caprara, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, harika bir sezonu geride bıraktıklarını söyledi.
      
Oyuncuların hepsinin işlerini en iyi şekilde yaptığını vurgulayan İtalyan çalıştırıcı, "Harika bir sezondu. Oyuncularımızın hepsi işlerini güzel şekilde yaptı. Tabii ki bu takımın antrenörü olmaktan gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

EN ÜZÜLDÜĞÜ MAÇ
Gelecek sezon da her zamanki gibi kendilerini geliştirerek ilerlemeyi amaçladıklarını kaydeden Caprara, bu sezon en üzüldüğü maçın ise Voleybol Bayanlar 1. Lig play-off mücadelesinde Fenerbahçe ile yaptıkları ilk maç olduğunu dile getirdi.

Basın buluşmasında Eczacıbaşı VitrA teknik heyeti ve oyuncuları kazanılan iki kupayla görüntü verdi. Caprara'nın yardımcıları ve oyuncuları tarafından omuzlara alınması ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Sayfa Yükleniyor...