"Kolay değil ama elimizden geleni yapacağız"

Euroleague'te Final Four heyecanı yarın başlıyor. Final Four'daki temsilcimiz Fenerbahçe Ülker ilk maçında ev sahibi Real Madrid ile karşılaşacak. Zorlu mücadele öncesi Oğuz Savaş ve Madrid ekibinin Tunuslu yıldızı Salah Mejri değerlendirmelerde bulundu.

NTV Spor 14.05.2015 - 15:14
"Kolay değil ama elimizden geleni yapacağız"

Fenerbahçe Ülker'in tecrübeli ismi Oğuz Savaş ile Real Madrid'in Tunuslu yıldızı Salah Mejri, NTV Spor'a açıklamalarda bulundu.

Real Madrid ile oynayacakları karşılaşmayı değerlendiren Oğuz Savaş, “Çok uzun yıllardır buraya gelebilmek için uğraşıyoruz ve benim en büyük hayallerimden biri de Fenerbahçe Ülker ile buraya gelebilmekti. Ancak sadece hedeflerimizin ilk kısmını tamamladık. Buradan kupayı alıp öyle dönmek istiyoruz, ama ilk önce Real Madrid karşılaşması var. Kolay değil, ama elimizden geleni yapacağız. Şansımızı değerlendirmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

Salah Mejri, “Bu yıl Türk takımlarına karşı şanslıydık. Son sekizde Anadolu Efes'i eledik. Fenerbahçe Ülker ile oynayacağımız maç zorlu geçecek. Fenerbahçe Ülker çok iyi bir takım ve sezon boyunca harika mücadele ettiler. Oldukça deneyimli bir koçları var, ama biz de çok iyi bir takımız ve ev sahibi avantajıyla oynayacağız. iki takım da sezon başından beri son dörde kalabilmek için savaştı ve başardı. İki taraf için de artık tek hedef kazanmak. Şansımızın Fenerbahçe Ülker'e oranla daha yüksek” dedi.

Sayfa Yükleniyor...