"Favori değiliz ama..."

Euroleague'de Final Four heyecanı CSKA Moskova-Olympiakos maçıyla başlayacak. Rus ekibi maçın favorisi olarak gösteriliyor. Ancak Olympiakos'un tecrübeli oyuncusu Spanoulis finalden umutlu. Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen CSKA'lı Manuchar Markoishvili de Final Four'da mücadele etmek için sabırsızlanıyor.

NTV Spor 14.05.2015 - 23:34
"Favori değiliz ama..."

Final-Four heyecanına sayılı saatler kala Olympiakos'un yıldız oyuncuları CSKA maçını NTV Spor'a değerlendirdi.

Eski Galatasaray Liv Hospital oyuncusu Manuchar Markoishvili, F4 için sabırsazlandığını dile getirirken şu ifadeleri kullandı;

“Yeniden Final Four'da mücadele etmek çok güzel bir duygu, ilk kez Final Four'da oynadığımda daha çok gençtim ve açıkcası bu organizasyonun büyüklüğünü tam kavrayamamıştım. Şimdi yeniden burdayım, uzun zamandır Final Four'un hayalini kuruyordum. Biraz fazla zaman aldı ama Madrıd'de olmak harika. Oynamak için sabırsızlanıyorum. Çok iyi bir takıma ve teknik heyete sahibiz, herkes elinden gelenin en iyisini ortaya koyacak. Fenerbahçe'yi Galatasaray'da oynadığım dönemlerden çok iyi biliyorum. Madrid'e gelmeleri Türk basketbolu açısından çok büyük bir başarı. Burada bulunmaları tesadüf değil bir amaç için İspanya'dalar.”

“FAVORİ DEĞİLİZ AMA...”
Yunan ekibinin tecrübeli oyun kurucusu Vassilis Spanoulis ise mikrofonlarımıza şunları söyledi
 
“Final Four'da kesinlikle favori değiliz, diğer takımlara göre çok çok düşük bütçemiz var. Ancak şampiyon olacağımıza inanmasaydım burada olmazdım. İlk maçta CSKA ile oynayacağız. Kağıt üzerinde galibiyete onlar yakın büyük yıldızlara sahipler, hücum yönünden en zengin kadro onların elinde. Ama onları durdurup finale çıkacağımıza eminim."

 

Sayfa Yükleniyor...