Anadolu Efes - Türk Telekom maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Play-off çeyrek final)

Anadolu Efes ve Türk Telekom, Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisinin ilk maçında karşı karşıya geliyor. Anadolu Efes, Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmayı kazanarak avantajı eline geçirmek istiyor. Seride iki galibiyete ulaşan takım yarı finalist olacak. Rövanş mücadelesi ise Ankara’da oynanacak. Bu sezon inişli-çıkışlı performansıyla son haftalarda ilk 8’e girmeyi başaran Türk Telekom, deplasmanda galibiyet hedefliyor. Peki Anadolu Efes - Türk Telekom maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 15.05.2024 - 14:49
Anadolu Efes - Türk Telekom maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Play-off çeyrek final)

Basketbolda play-off heyecanı başlıyor. Normal sezonu 25 galibiyetle ikinci sırada tamamlayan Anadolu Efes, Türk Telekom’u ağırlıyor. Bu turu geçen takım yarı finalde Pınar Karşıyaka-Galatasaray Ekmas eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Geçen sezonu lider tamamlayarak play-off'a kalan Türk Telekom, bu sezon ilk 8'e girmekte zorlandı. Anadolu Efes ise normal sezonda oynadığı 30 mücadelede sadece 5 kez kaybetti. Peki Anadolu Efes - Türk Telekom maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin başlangıç saati…

?

Seride iki galibiyete ulaşan takımın yarı finalist olacağı Anadolu Efes - Türk Telekom mücadelesi bugün saat 18.00’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ

Anadolu Efes-Türk Telekom, Fenerbahçe Beko-Aliağa Petkimspor, Beşiktaş Emlakjet-Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Pınar Karşıyaka-Galatasaray Ekmas eşleşmelerinin oluştuğu play-off çeyrek finalinde 2 galibiyete ulaşacaklar yarı finale yükselecek.

ANADOLU EFES- TÜRK TELEKOM MÜCADELESİ DETAYLARI

Seride iki galibiyete ulaşan takımın yarı finalist olacağı eşleşmenin ikinci maçı 17 Mayıs Cuma günü Ankara'da oynanacak.

Bu turu geçen ekip yarı finalde Pınar Karşıyaka-Galatasaray Ekmas eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Sayfa Yükleniyor...