Şahinbey Belediyespor, Arığ'la yeniledi!

Erkekler Voleybol 1. Lig'de Gaziantep'i temsil eden mavi-beyazlı ekip, antrenör Ahmet Reşat Arığ ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

NTV Spor 21.05.2015 - 17:15
Şahinbey Belediyespor, Arığ'la yeniledi!

Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden Şahinbey Belediyespor, antrenör Ahmet Reşat Arığ ile devam kararı aldı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, geçen sezonun ikinci yarısında takımın başına getirilen eski milli takım antrenörü Arığ ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Kulüp binasında düzenlenen imza törenine, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kulüp başkanı Cuma Güzel ve antrenör Arığ katıldı.

Tahmazoğlu, Arığ'dan memnun olduklarını belirterek, hem altyapıyı güçlendirmeyi hem de başarılı sonuçlara imza atmayı hedeflediklerini ifade etti. Böylelikle sporu tabana yayarak Gaziantep'te herkesin spor yapmasını sağlayacaklarına işaret eden Tahmazoğlu, bu kapsamda 16 spor tesisini halkın hizmetine sunduklarını kaydetti.

Tesis bulunmadan altyapının olmayacağına, altyapı olmadan da üstteki takımların kalıcı olamayacağına dikkati çeken Tahmazoğlu, "Bu anlamda Arığ'a güveniyor ve inanıyorum" ifadesini kullandı.

Kulüp başkanı Güzel de Arığ'ın takıma önemli katkıları olduğunu belirterek, 2015-2016 sezonuna daha iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade etti. Bu kapsamda Arığ ile yeniden anlaştıklarını aktaran Güzel, transfer çalışmalarına başlayacaklarını anlattı.

Antrenör Arığ ise kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini ifade etti.

Takımın başına geçen sezonun ikinci yarısında geldiğini anımsatan Arığ, "İnşallah yeni sezonda, geçen sezonun başında yaşanılan sıkıntıları yaşamayacağız. Sadece A takım için değil altyapı için de çalışıp, Gaziantep'i voleybolun başkenti yapmayı hedefliyoruz" şeklinde görüşlerini aktardı.

 

Sayfa Yükleniyor...