Allegri'den Messi'ye övgü!

Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, Barcelona ile karşılaşacakları Şampiyonlar Ligi finali öncesi Lionel Messi'ye övgüler yağdırdı. Allegri, Messi'yi adam adama savunmanın imkansız olduğunu söyledi.

NTV Spor 02.06.2015 - 14:57
Allegri'den Messi'ye övgü!

Juventus, Barcelona ile karşılaşacakları Şampiyonlar Ligi finali öncesi tüm hesaplarını Lionel Messi'yi nasıl savunacağı üzerine yapıyor.

Yıldız oyuncunun, Kral Kupası finalinde 4 Atletic Bilbaolu oyuncuyu ekarte ederek attığı golü hatırlatan teknik direktör Massimiliano Allegri, "Topu hareketliyken aldığında, Messi'yi adam adama marke etmek imkansız... Ne yapacağını tahmin etmeye çalışıp; kendisini takım halinde savunmamız gerekecek" dedi.

Barcelona'nın sadece Messi'den ibaret olmadığının altını çizen Allegri, Neymar ve Suarez'in yanısıra orta sahada andres Iniesta'yı da durdurmaları gerektiğini vurguladı. Juventus savunmasının temel direği Giorgio Chiellini ise Messi'nin 3-4 oyuncuyu geçerek filelerini havalandırmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

Messi'nin şu anda futbolun tanrısı olduğunu dile getiren Chiellini, "Ancak bizim savunmamızı Bilbao maçında olduğu gibi geçemez. Barcelona çok iyi bir hücum takımı. Ancak Juventus, diğer İspanyol ekiplerinden daha iyi savunma yapıyor" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...