Meryem Boz Nilüfer Belediyespor'da

Bayanlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, geçen sezon Bursa Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen Meryem Boz ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

NTV Spor 11.06.2015 - 17:14
Meryem Boz Nilüfer Belediyespor'da

Nilüfer Belediyespor'un Üçevler Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Ali Karamık, transfer çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.

Çok iyi bir takım kurmak istediklerini belirten Karamık, "Transfer ettiğimiz oyuncular, kendini ispatlamış sporcular. Meryem Boz, CEV Challenge Kupası'nda 'en iyi blok yapan sporcu' seçildi. Oyuncularımız ve ekibimizin iyi bir başarı elde edeceğine inanıyorum. Nilüfer Belediyespor'un her zaman yanında olan Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey'e teşekkür ederim. Bu yıl güzel maçlar izleyeceğiz" diye konuştu.

Kendisini yeni kulübüne bağlayan sözleşmeyi imzalayan Meryem Boz ise elinden geldiğince takıma katkıda bulunacağını dile getirdi.

Karamık ile Nilüfer Belediyespor'un antrenörlerine teşekkür eden Boz, "Sporseverleri şimdiden heyecanlı maçlara bekliyorum" ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...