Lakers Cousins’den vazgeçmiyor!

NBA’de geçtiğimiz sezon hayal kırıklığı yaratan Los Angeles Lakers pota altını Sacramento Kings’in tecrübeli yıldızı DeMarcus Cousins ile güçlendirmeyi hedefliyor.

NTV Spor 23.06.2015 - 13:18
Lakers Cousins’den vazgeçmiyor!

NBA'de Golden State Warriors'ın şampiyon olmasının ardından gözler 25 Haziran'da gerçekleştirilecek drafta çevrildi.

Yeni sezon için kadrolarını şekillendirmeye başlayan takımların başında gelen Los Angeles Lakers'ın ilk hedefi Sacramento Kings'in yıldızı DeMarcus Cousins. Ancak Kings'in genel menajeri Vlade Divac, tecrübeli oyuncu bırakmayı düşünmediklerini açıkladı.

Divac'ın açıklamalarına rağmen Cousins'ten vazgeçmeyen Lakers, takasla yıldız oyuncu kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. Geçtiğimiz sezon süper yıldızı Kobe Bryant'în da yaşadığı sakatlıkların etkisiyle beklentilerin çok uzağında kalan Lakers'ın Cousins takasında kullanabileceği fazla oyuncusu bulunmuyor.

Lakers'ın takas için genç uzunlarından Julius Randle, oyun kurucu Jordan Clarkson ve 2015 ilk tur ikinci sıra draft hakkını önermesi durumunda Kings'in Cousins'i bırakmama kararını değiştirebileceği belirtiliyor.

Draft öncesinde küçük hamleler yapacaklarını söyleyen Divac, “Değiştireceğimiz çok şey var. Ligin temposu giderek yükseliyor, bu yüzden üç sayılık basketlere daha çok ihtiyacımız var. Bu bölgedeki eksikliğimizi draftta gideremezsek, serbest oyunculardan takviye yapmaya çalışacağız. Daha sonra da takas seçeneklerini değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...