Filede erkeklerde zafer Almanya'nın

Avrupa Oyunları'nda erkekler voleybolda zafere ulaşan Almanya oldu. Final maçında Bulgaristan ile karşılaşan Almanya rakibini 3-1 mağlup ederek mutlu sona ulaştı.

NTV Spor 28.06.2015 - 13:53
Filede erkeklerde zafer Almanya'nın

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Avrupa Oyunları'nda voleybolda ilk altın madalyayı kadınlarda Türkiye kazanmıştı. Erkeklerde ise gülen taraf Almanya oldu.

Finalde Bulgaristan ile karşı karşıya gelen Almanya oldukça üstün bir oyun sergilediği maçtan dört set sonunda galip ayrıldı. İlk seti 25-16, ikinci seti 25-18 kazanan Almanlar üçüncü setten 32-30 yenik ayrıldı. Son sette üstünlüğü yeniden ele geçiren Almanlar 25-21'lik set sonucuyla altın madalyanın sahibi oldu. Christian Fromm da ürettiği 20 sayıyla takımının galibiyetinde başrol oynadı.

Üçüncülük maçı ise Rusya ile Polonya arasında oynandı. İlk set 26-24'lük skorla Rusya'nın olurken Polonya ikinci seti 25-23 aldı ve setlere denge getirdi. Rusya'nın buna cevabı ise gecikmedi. Üçüncü ve dördüncü seti 25-23'lük skorla kazanan Rusya rakibini mağlup etmeyi başardı ve bronz madalyanın sahibi oldu.

Sayfa Yükleniyor...