Ender ve Oğuz Daçka'da!

Basketbol Süper Lig ekiplerinden Darüşşafaka Doğuş, milli oyuncular Ender Arslan ve Oğuz Savaş ile resmi sözleşme imzaladı.

NTV Spor 07.07.2015 - 11:41
Ender ve Oğuz Daçka'da!

Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda düzenlenen ve Darüşşafaka Doğuş Basketbol Yönetici İbrahim Kutluay ve başantrenör Oktay Mahmuti'nin de katıldığı törende, Ender Arslan 2, Oğuz Savaş da 3 yıllık resmi sözleşmeye imza attı.

Törende konuşan İbrahim Kutluay, THY Avrupa Ligi'ne katılma hakkı elde ettikten sonra güçlü bir kadro kurmaya çalıştıklarını belirterek, "Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda rekabetçi, mücadeleci ve hem Avrupa Ligi'nde hem de Türkiye Ligi'nde üst sıraları hedefleyen bir takım oluşturmak için çalışmalara başladık. Bu anlamda da Ender ve Oğuz ile kadromuzu güçlendirip, ileriye dönük bir yapılanma için çalışma yaptık.

Türk basketbolunda uzun yıllardır hizmet etmiş iki arkadaşımızla sözleşme imzaladığımız için çok mutluyuz. Amacımız bu sene ilk defa katılacağımız Avrupa Ligi'nde elimizden gelenin en iyisini yapıp, öncelikli olarak gruptan çıkmak ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...