"Sorun yok"

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Toprak "Boum'un babasının rahatsızlığı nedeniyle sözleşme imzalamakta geciktik, ancak anlaşmada herhangi bir sorun yok" dedi.

NTV Spor 18.07.2015 - 14:49
"Sorun yok"

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Osman Toprak, prensipte anlaştıkları Kamerunlu oyuncu Joseph Boum'un transferinde sorun olmadığını söyledi.
     
Toprak, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda önemli transferler gerçekleştirdiklerini belirterek, sezonu Antalyaspor'da tamamlayan Boum ile prensipte anlaştıklarını, defans oyuncusunun Topuk Yaylası'ndaki kampa katılacağını kaydetti.

Oyuncunun babasının rahatsızlığı nedeniyle sözleşme imzalamakta geciktiklerini, Boum'un ilk etap kamp çalışmalarına katılamadığını belirten Osman Toprak, "Anlaşmada herhangi bir sorun yok. Boum'un, 20 Temmuz Pazartesi günü Topuk Yaylası'nda toplanacak takıma katılmasını bekliyoruz" diye konuştu.
     
Kamerunlu oyuncunun imza atmasından sonra transfer çalışmalarının, büyük oranda tamamlanacağını dile getiren Toprak, "Geçen sezon devre arasında takımın iskeletini kurmuştuk. Bu sezon öncesinde de bazı revizyonlar gerçekleştirdik. Genç, rakibin üzerine giden, galibiyeti kovalayan bir ekip kurduğumuzu düşünüyoruz. Son kamp döneminde de hocamızın talebine göre hareket edeceğiz. Ancak transferi büyük oranda tamamladık" ifadelerini kullandı.
 

Sayfa Yükleniyor...