Bartomeu'dan birlik çağrısı

Barcelona'da yeniden başkanlık koltuğuna oturan Bartomeu, "Amacımız birlik olup kulübümüzü saha dışında da bir numara yapmak" dedi.

NTV Spor 19.07.2015 - 21:11
Bartomeu'dan birlik çağrısı

Barcelona'da başkanlığa ezici bir farkla yeniden seçilen Josep Maria Bartomeu, seçim sonrası açıklamalarda bulundu.

Bartomeu, "Değerli üyeler tercihini bizden yana kullandı. Amacımız Barcelona'yı sahada değil, saha dışında da dünyanın bir numarası yapmak" dedi.

Başkanlık yarışının centilmenlik içerisinde geçmesinin Barcelona'nın ne kadar büyük bir camia olduğunu bir kez daha gösterdiğini belirten Bartomeu, "Teknik direktörümüz Luis Enrique ile başarıdan başarıya koşmaya devam edeceğiz. Onun istediği en iyi oyuncuları getireceğiz. Ayrıca altyapımız La Masia'nın da yeni yıldızlar çıkartması için canla başla çalışmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Dün saat 20:00'de başkanlık koltuğuna resmen yeniden oturan Bartomeu, Juventus'un genç orta saha oyuncusu Paul Pogba'yı teknik direktörlerinin istemesi durumunda gelecek sezon transfer edebileceğini de belirtti. Kulübün değerini gösteren Puyol, Abidal, Xavi ve Messi'nin Barcelona'yı anlattığını kaydeden Bartomeu, bugün takımın sezon öncesi hazırlık kampında bulunduğu ABD'ye gidecek. Bu arada İspanya'da 3. lige düşen Barcelona'nın B takımının teknik direktörlüğüne eski oyunculardan Gerard Lopez getirildi.

Sayfa Yükleniyor...