Washington'da 4 numara elendi!

Washington Tenis Turnuvası'nda Nishikori, Cilic ve Sock adını son 8'e yazdırdı...

NTV Spor 07.08.2015 - 15:36
Washington'da 4 numara elendi!
Washington Tenis Turnuvası'nda çeyrek finalistler belli oluyor. Kei Nishikori rahat bir galibiyetle adını son sekize yazdırırken, dünya 37 numarası Jack Sock, 4 numaralı seribaşı Richard Gaske'yi mağlup etti.
 
Washington Açık Tenis Turnuvası 3. Turu'nda, Dünya 5 numarası Kei Nishikori, Leonardo Mayer ile karşı karşıya geldi. Maç boyunca yalnızca 7 basit hata yapan Nishikori, karşılaşmayı 6-4 biten iki set sonunda kazanarak kariyerinde 11. kez bir ATP turnuvasında çeyrek finale yükseldi. Japon raket, son sekizde Feliciano Lopez'i eleyen Sam Groth ile karşı karşıya gelecek.
 
Bir diğer 3. Tur karşılaşmasında son Amerika Açık Şampiyonu Marin Cilic ile Sam Querrey kozlarını paylaştı. Cilic, ilk setteki tie-break'i 7-2, ikinci settekini de 7-3 kazanarak çeyrek finale adını yazdırdı.
 
Dünya 37 numarası Jack Sock ise 4 numaralı seribaşı Richard Gasquet karşısında sürpriz bir galibiyet aldı. Tie-break'e giden ilk seti 7-4 kaybeden Sock, maçın devamında daha etkili oynayan taraf olmayı başardı. İkinci setteki tie-break'i 7-5 kazanan Birleşik Amerikalı tenisçi, final setini de 6-4 alarak çeyrek finale yükseldi.

Sayfa Yükleniyor...