Erzurum kampı sona erdi!

Bayanlar Hentbol Süper Lig takımlarından Ardeşen Gençlik, Erzurum'daki yeni sezon hazırlık kampını tamamladı.

NTV Spor 10.08.2015 - 15:34
Erzurum kampı sona erdi!

Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Salonu'nda, teknik direktör Hikmet Vurgun yönetiminde oldukça yoğun bir kamp dönemi geçiren hentbolculara, kondisyon yüklemesinin yanı sıra kuvvet, teknik ve taktik antrenmanlar uygulandı.

Yaklaşık 10 gün süren kamp çalışmaları hakkında bilgi veren Hikmet Vurgun, Erzurum'da çok sağlıklı ve güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Burada yaptığımız kamp bize çok faydalı oldu. Erzurum, hentbol takımları açısından çok kullanılan bir il değil. Biz bir ilki gerçekleştirerek, burada kamp yapan ilk takım olma şerefi taşıyoruz" dedi.

Takım olarak, Bayanlar Hentbol Süper Lig'in ve Türkiye Kupası'nın iddialı ekiplerinden olduklarını ifade eden Vurgun, şöyle konuştu:

"Amacımız, bu iki kupada final oynayıp, kazanmak. Türkiye'yi Avrupa'da Bayanlar Hentbol Kupa Galipleri Kupası'nda temsil edeceğiz. Geçen yıl Avrupa Challenge Kupası'nda çeyrek final oynama şansı yakaladık. Bu sene ise Kupa Galipleri Kupası'nda daha başarılı olmak istiyoruz. Lig eylül ayının ikinci haftası başlayacak. Zor bir lig bizi bekliyor. Aynı zamanda ekim ayının 17'sinde Avrupa Kupası'nda eşleştiğimiz İsveç takımıyla mücadelemiz olacak. İsveç takımı oldukça güçlü bir takım, ancak biz bu turu geçip önümüze bakmak istiyoruz."

Sayfa Yükleniyor...