Yarı finalistler belli oldu

Rogers Cup'ta kadınlarda son şampiyon Agnieszka Radwanska, erkeklerde de Rafael Nadal elendi...

NTV Spor 15.08.2015 - 21:41
Yarı finalistler belli oldu

Rogers Cup'ta heyecan sürüyor. Erkeklerde Djokovıc, Murray ve Nishikori yoluna devam ederken, kadınlarda Dünya 1 numarası Serena Williams adını yarı finale yazdırmayı başardı.
 
Kadınlarda 1 numaralı seri başı Serena Williams, çeyrek finalde İtalyan Roberta Vinci ile karşılaştı. Rakibini 6-4 ve 6-3 tamamlanan setlerle yenen Williams; Rogers Cup'ta yarı finale çıktı.
 
Son şampiyon Agnieszka Radwanska'nın unvanını koruma şansı ise kalmadı. İlk sette oyun dahi vermediği Simona Halep'e yenilen Radwanska, Rogers Cup'a çeyrek finalde veda etti.

Ukraynalı Lesia Tsurenko'yu eleyen Sara Errani ile Ana Ivanovic'i turnuva dışına iten Belinda Bencic de, Rogers Cup'ta yarı finale çıkan diğer kadın raketler oldu.
 
Erkeklerde 1 numaralı seribaşı Novak Djokovıc, Ernests Gulbis önünde zor anlar yaşadı. İlk seti 7-5 kaybettiği Letonyalı rakibi karşısında iki kez maç puanı çeviren Djokovic, final setini 6-1 alarak adını yarı finale yazdırdı.
 
Rogers Cup'ın son şampiyonu Jo Wilfried Tsonga ise Andy Murray ile karşılaştı. Kortta rahat bir görüntü sergileyen Andy Murray, 6-4 biten iki set sonunda yarı finale çıktı.
 
Kei Nishikori de Rafael Nadal'ı 6-2 ve 6-4 ile geçerek Rogers Cup'ta adını son 4 tenisçi arasına yazdırdırmayı başardı.

Sayfa Yükleniyor...